Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekili Temel Coşkun, "Saatine bakarak çalışan bürokrattan bu şehre fayda gelmez" dedi.
Yalova Milletvekili Temel Coşkun, umreden dönen İl Özel İdaresi genel Sekreteri Atilla Akoğuz'u ziyaret etti. AK Parti alova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Alkış'ında katıldığı ziyarette konuşan Milletvekili Coşkun, bürokratın mesai mefhumunun olmaması gerektiğine dikkat çekti. Coşkun, "Ben hiçbir zaman bürokratın mesaiye göre çalışmasına sıcak bakmadım. Bürokratın mesaisi olmaz. Bir bürokrat eğer saatine bakarak çalışıyorsa o bürokrattan bu şehre fayda gelmez. Biz hep bu mantıkla hizmet ettik. Bu mantıkla çalışan tüm bürokratlarımıza da destek veriyoruz. Halka hizmetin saati, dakikası olmaz" dedi.
İl Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanan Vesim Yılmaz'ı ve Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Ulusoy'u da makamında ziyaret eden Coşkun, ilin turizm potansiyelinin verimli kullanılamamasından yakındı. Coşkun, Yalova'nın turizme yönelik artılarının iyi kullanılamadığını söyledi.
(SÇ-MŞ)

11.02.2013 13:06:23 TSI

Editör: Wan Haber