Çorumspor'da top koşturan Samet Sur, sağ dizinde menisküs olması nedeniyle geldiği Kayseri'de Avrupa Hastanesi doktoru Mustafa Altuner tarafından başarıyla ameliyat edildi.
Başarılı geçen ameliyat sonrası konuşan Çorumspor futbolcusu Samet Sur, "Kayseri'ye gelmeden önce dizim 9 hafta önce antrenmanda kilitlenmişti. Dizimin üstüne gidince ağrılarım daha da artmaya başladı. Geçen hafta dizim antrenmanda yeniden kilitlendi. Masörümüz dizimin yırtık olduğunu söyledi. Önceden tanıdığımız Mustafa Altuner hocamızın yanına geldik. Güzel bir ameliyat geçti. Sağlık durumum gayet iyi" diye konuştu.
Avrupa Hastanesi doktoru Mustafa Altuner ise, "Hastamızın Çorumspor'da futbolcu olduğunu öğrendim. Uzun zamandan beri sağ dizinden şikayetleri mevcuttu. Bu ağrılar performansını düşürüyormuş. Zaman zaman dizlerinin kilitlendiğini söyledi. Bendeki fizik muayenemi yaptım. MR'ını çektikten sonrada dizinde yırtık olduğunu tespit ettim. Hastamızı ameliyata aldığımızda sağ dizinde menisküsü mevcuttu. Bu futbolcunun performansını ve sağlığını etkileyen bir durum. Gerekli tedavisini yaptık. Hastamız şuanda gayet iyi. Sporuna 10-15 gün içerisinde aktif olarak dönecek" dedi.
(OD-ZB-Y)

25.01.2013 14:18:19 TSI

Editör: Wan Haber