Çorum'da geçtiğimiz günlerde bir evde intihar ettiği iddia edilen E.B.'nin ailesinden açıklama geldi.
Olayla ilgili açıklamada bulunan baba Bektaş Bal, oğlunun intihar ettiğine inanmadığını söyledi. Oğlu E.B.'nin olay günü akşam saat 22.00'ye kadar evde olduğunu dile getiren Bal, "Odasında telefonla görüşüyordu, bir süre sonra evden ayrıldı. Aradan birkaç saat geçtikten sonra telefon geldi ve oğlumun trafik kazası geçirdiği söylendi. Hastaneye gittiğimde oğlumun silahla vurulduğu söylendi" dedi.
Olayın basın kuruluşlarında "evinde intihar ve kız arkadaşının evinde intihar" olarak yansıdığını dile getiren Bal, "Benim oğlum intihar edecek birisi değil. O gece olayın meydana geldiği evde neler oldu bilmiyoruz. Kız arkadaşı olduğu söyleniyor ancak yaptığımız araştırma kız arkadaşı denilen kişi normal arkadaşı çıktı. Ayrıca oğlumun hiç kimseyle de husumeti yok. Şuan oğlum yaşam savaşı veriyor. Tek derdim oğlumun tekrar sağlığına kavuşması" diye konuştu.
Adalete güveninin sonsuz olduğunu dile Bal, polisin yaptığı soruşturma ve hazırlanacak raporlar doğrultusunda olayın ortaya çıkacağını sözlerine ekledi.
Olay, Bahçelievler mahallesi Karşıyaka sokaklarda meydana gelmişti. Bir evde silahla yaralanan E.B., Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.
(MMY-BÖ)

25.01.2013 17:27:54 TSI

Editör: Wan Haber