Çorum'da yayın yapan haber portalları halkasına bir yenisi daha eklendi.
Mustafa Buzacı'nın sahibi olduğu Fikir Evim Reklam Tanıtım Productıon bünyesinde kurulan hattimedya.com yayın hayatına başladı. Fikir Evim Reklam Tanıtım Productıon ve hattimedya.com sitesi imtiyaz sahibi Mustafa Buzacı, bir süre önce kurulan ve büyük ilgi gören hattimedya.com ile internet gazeteciliğine yeni bir soluk getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Okuyucuların dünyada ve Türkiye'de gelişen son dakika olaylara anında ulaşabileceğini dile getiren Buzacıf, sitede politikadan sağlığa, dünyadan ekonomiye, kültür ve sanattan eğitime, teknolojiden spora kadar her türlü haberin yer aldığını ifade etti.
Buzacı, "2012 yılı Aralık ayında kurduğumuz hattimedya.com adlı haber sitemiz test yayınlarının ardından yayın hayatına başladı. Gazetecilik ilkelerinden taviz vermeden yayın hayatımızı sürdüreceğiz. Bir taraftan günün sıcak haberlerini okuyucularımıza ulaştırırken diğer taraftan kentin sorunlarını gündeme taşıyarak çözüm bulunmasına katkıda bulunacağız" dedi.
Buzacı, firma olarak internet haberciliğinin yanı sıra firmalara internet reklamcılığı, banner ve logo tasarımı, tanıtım filmi, tasarım hizmetleri verdiklerini açıkladı. Günümüzde reklamın artan önemine dikkat çeken Buzacı, "Reklamlarımızı bünyemiz de bulunan www.hattimedya.com sitemizde yayınlamaktayız. Günümüzde reklamın önemi oldukça artmıştır. Ürettiğiniz hizmetleri ve ürünleri sizden başka kişilere de ulaştırmanın bir başka yolu da internet reklamcılığıdır. TV ve gazete reklamlarından farklı olarak daha hızlı ve değiştirilebilir olması en önemli avantajların biridir. İnternet reklamcılığının TV ve gazetelerden farklı olan bir özelliği de daha çok kişiye kolayca ulaşabilmesidir. Ürün ve hizmetlerinizi hedef kitlenize en hızlı biçimde ulaştırabilirsiniz" diye konuştu.
(MMY-BÖ)

04.02.2013 18:01:46 TSI

Editör: Wan Haber