AnadoluJet Bölgesel Uçuşlardan Sorumlu Başkan Vekili İbrahim Doğan, Pazarlama Uzmanı Yusuf Künbet ve THY Pazarlama Şefi Onur Engür, Çorlu Kaymakamı ve Havaalanı Mülki İdare Amiri Hulusi Doğan'ı ziyaret ederek Çorlu ile Ankara arasındaki AnaoluJet uçuşlarının yeniden başlaması için görüşmeler yaparak planlama yaptılar. Kaymakam Doğan; "Bölge halkı sabah ve akşam için iki ayrı sefer istiyor, biz burada uçakların dolacağına inanıyoruz" derken AnadoluJet Başkan Vekili İbrahim Doğan ise; "Biz Çorlu'dan Ankara'ya günde en az 2 sefer planlıyoruz" dedi.
Çorlu ile Ankara uçuşları yeniden planlıyor. Bu kapsamda Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ı ziyaret eden AnadoluJet Bölgesel Uçuşlardan Sorumlu Başkan Vekili İbrahim Doğan, Pazarlama Uzmanı Yusuf Künbet, THY Pazarlama Şefi Onur Engür, Çorlu İle Ankara uçuşlarının planlanması için görüşmelerde bulundular.
Çorlu Kaymakamı ve Havaalanı Mülki İdare Amiri Hulusi Doğan; "Bölgemiz için müthiş bir sinerji yaratırız. Sabah ve akşam için ayrı uçuşlar istiyoruz. Eğer böyle olursa Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'nde yaşayan vatandaşlarımız ve işadamlarımız Çorlu'dan rahatlıkla Ankara'ya uçabilecekler. Çorlu'daki Havaalanımızda otopark sorunu yok, trafik sorunu yok. İstanbul'un yoğun trafiğine girmeden, otopark sorunu yaşamadan Çorlu'dan uçuş yapabilecekler. Hatta ben inanıyorum ki, İstanbul'dan Mahmutbey'den bu yana Küçükçekmece, Büyükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü'nde yaşayan vatandaşlar da Çorlu Havaalanı'ndan Ankara'ya uçmak isteyeceklerdir" dedi.
Çorlu Kaymakamlığı görevine başladığı günden bu yana vatandaşların isteklerini dinlediğini belirten Kaymakam Doğan; "Vatandaşlarımız, işadamlarımız ve sanayiciler sabah gideyim, akşam döneyim diye talepleri var. Çorlu'dan Ankara'ya sabah gidip, akşam dönmek istiyorlar. Biz burada uçakların dolacağına inanıyoruz. Ben bu konuda herkesle görüşeceğim" diye konuştu.
Çorlu Havaalanı'nın yapılan düzenlemeler ile birlikte Uluslar arası düzeye ulaştığını ifade eden Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan; "Çorlu Havaalanı en büyün uçakların inebileceği bir kapasiteye sahip. Sizler Çorlu ile Ankara arası uçuşları planlayın, ben tek tek Valilikleri, Odaları ve İşadamlarımızı gezeceğim. Çorlu'muzun uçuşa ihtiyacı var. Sabah erkan saatlerde Çorlu'dan Ankara'ya uçuşların olması gerekiyor. Herkesi uçuşlarla ilgili bilgilendireceğiz. Ben üzerime düşen her türlü şeyi yapacağım. Uçuşlar için Havaalanı Mülki İdare Amiri olarak büyük efor sarf edeceğim" şeklinde konuştu.
Görevi 4 ay önce devraldığını belirten AnadoluJet Bölgesel Uçuşlardan Sorumlu Başkan Vekili İbrahim Doğan; "Çorlu'nun çok büyük bir potansiyeli var. Ama dezavantajı da var. Dezavantajı İstanbul'a çok yakın olmasıdır. Biz en az günde 2 sefer planlıyoruz. Tüm Türkiye'yi senkronize etmeyi düşünüyoruz. Çapraz seferler düzenleyerek yolcularımızın istedikleri her yere gidebilmelerini istiyoruz. Siz konuya çok vakıfsınız, havacılık bilginize hayran kaldım. Düşüncemiz, 189 kişilik uçaklarla Çorlu ile Ankara uçuşlarını planlıyoruz. AnadoluJet sosyal sorumluluk projeleri var, tiyatrolarımız var. Onları Çorlu'ya getirmeyi düşünüyoruz" dedi.
Karşılıklı görüşmelerin ardından AnadoluJet Bölgesel Uçuşlardan Sorumlu Başkan Vekili İbrahim Doğan, Pazarlama Uzmanı Yusuf Künbet ve THY Pazarlama Şefi Onur Engür tarafından günün anısına Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a AnadoluJet uçağının maketi hediye edildi. Hediye için teşekkür eden Kaymakam Doğan ise; "Şimdi uçağın maketini aldık, yakında Çorlumuz AnadoluJet uçaklarının gerçeğini alacaklar ve Ankara'ya uçacaklar" diyerek temenni de bulundu.
(SŞ )

06.02.2013 19:54:50 TSI

Editör: Wan Haber