Çorlu'da görev yapan Gazeteciler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Atatürk Meydanında yer alan Atatürk Anıtına çelenk sunarak saygı duruşunda bulundular. Burada bir konuşma gerçekleştiren Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Zaim Erken, tüm gazetecilerin gününü kutladığını söyledi.
Çorlu'da Atatürk Meydanı'nda yer alan Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen gazeteciler, Atatürk Anıtına çelenk sunarak saygı duruşunda bulundular. Saygı duruşunun ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Zaim Erken gazetecilik mesleğinin çağımızın en önemli mesleklerinden biri olduğunun altını çizdi. Erken: "Tüm meslektaşlarımın bu müstesna günlerini kutluyorum" dedi.
Gazetecilerin gerçekleştirdiği çelenk sunma töreninde meslek kıdemlisi olarak Çorlulu gazeteciler adına bir konuşma gerçekleştiren Erdal Özcan da gazetecilin önemine vurgu yaparak gazetecilerin günlerini kutladı. Özcan: "Soğuk havaya karşın buraya gelen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Şartlar ne olursa olsun görevini yapmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımın günleri kutlu olsun" dedi.
(SŞ )

10.01.2013 20:12:36 TSI

Editör: Wan Haber