Çorlu'da motosiklet ile hafif ticari aracın çarpışması ile oluşan kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazanın şiddetiyle motosikletin üzerinden yola savrulan sürücü başındaki kaskı sayesinde ölümden döndü.
Edinilen bilgilere göre kaza Çorlu'da Muhittin Mahallesi Ahmet Priştina Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinden Belediye Konutları yönüne gitmekte olan F.A. yönetimindeki 59 PV 074 plakalı motosiklet, caddeden dönüş yapmak isteyen A.S. idaresindeki 59 ZD 071 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın şiddeti ile motosiklete araca adeta bir ok gibi saplanıp kalırken sürücüsü motosikletin üzerinden yola savruldu.
İlk olarak çevrede bulunan vatandaşların yardım ettiği motosiklet sürücüsü F.A., daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazanın görgü tanıkları, hafif ticari aracın yol üzerinde dönüş yapmak istediği sırada gelen motosikletin araca çarpması sonucu kazanın oluştuğunu öne sürdüler. Görgü tanıkları kazanın ardından motosikletten yola savrulan sürücünün kaskı sayesinde kazayı hafif yarayla atlatarak hayata tutunduğunu da belirttiler.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaza nedeniyle Ahmet Priştina Caddesi üzerindeki ulaşımı bir süre kontrollü olarak sağladılar. Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin kaza yerinde yaptığı incelemelerin ardından kazaya karışan araçların çekici vasıtası ile kaldırılmasının ardından yol normal olarak trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.
(SŞ)

05.02.2013 20:15:12 TSI

Editör: Wan Haber