Çorlu'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kazada ölen evli ve 2 çocuk annesi genç kadının yeni ev satın almak için anlaşmaya vardığı sabah tapu dairesine giderek devir işlemlerini yaptıracağı öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre kaza Çorlu Çerkezköy yolu üzeri Kayalar Bakır Kavşağında meydana geldi.
Çerkezköy'den Çorlu istikametine doğru seyir halinde bulunan G. S. (33) idaresindeki 27 R 3727 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmek isteyen Fadime G.'ye (34) çarptı. Çarpmanın etkisiyle kanlar içinde kalan ve 10 metre uzağa fırlayan genç kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Fadime G.'nin cesedi, sağlık ekipleri tarafından, otopsi yapılmak için Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Çorlu İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı Trafik Jandarma ekipleri, olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulunurken, kazanın yaşandığı yolda trafik akışı yaklaşık 1 saat boyunca kontrollü olarak tek şeritten verildi.
Kazada hayatını kaybeden Fadime G.'nin bir fabrikada çalıştığı kazanın ise iş çıkışı meydana geldiği bildirildi.
Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
BUGÜN EV SAHİBİ OLACAKTI
Yolun karşısına geçmek isterken hayatını kaybeden genç kadınla ilgili olarak acı bir gerçek de ortaya çıktı. Evli ve iki çocuk annesi kadının yeni ev almak üzere kazadan birkaç saat önce eşi ile birlikte müteahhitle görüştükleri, anlaşmaya vardıkları ve bu sabah için ise tapu dairesine giderek satış işlemini gerçekleştirecekleri belirtildi.
Talihsiz kadının ev sahibi olmayı planladığı gün toprağa verilmesi ise acı bir tesadüf oldu.
(SŞ )

29.01.2013 15:43:32 TSI

Editör: Wan Haber