Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar meydana geldi. Çorlu çevreyolu, İstanbul yönünde trafiğe kapanırken, onlarca araç yolda kaldı.
Kar yağışı, Çorlu'da hayatı olumsuz etkiledi. Çorlu çevreyolu İstanbul yönüne araç geçişine izin vermeyen trafik ekipleri, araçları şehir merkezine yönlendirdi. Şehir içi trafiğinde de uzun kuyruklara neden olan uygulama saatlerce devam etti. Çevre yolunda kayan TIR'lar, yoldan çıkan araçlar nedeniyle yüzlerce araç mahsur kaldı. Mahsur kalan araçların kurtarılması için vatandaşlar ve trafik polisleri adeta seferber oldu.
Çevre yolunda mahsur kalan araçları iterek kurtarmaya çalışan vatandaşlar, zor anlar yaşadılar. Sürücülerden bazıları ise, yola bu şekilde devam edemeyeceklerini düşünerek zincir takma telaşına tutuldular.
Çevre yolunu kullanan işçi servisleri de kar dolayısıyla kapanan yolda mahsur kalınca işçiler çareyi yürümekte buldu. Yarım saatten fazla yürüyerek çevre yolunu yaya olarak geçmeyi göze alan işçiler kar yağışı altında yürüdüler.
(İHA-OK-Y)

21.12.2012 12:09:46 TSI

Editör: Wan Haber