Çorlu'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri düzenledikleri operasyonda bir depodan yaklaşık 19 bin paket, iki ayrı araçta yapılan aramalarda da 5 bin paket kaçak sigara olmak üzere toplam 24 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda A. B. isimli şüphelinin Van'dan getirdiği kaçak sigaraları M. E., K. Y., M. K., ve Ö. Ç. ile birlikte önceden hazırladıkları depoya getirdikleri tespit edildi. Buradan da kaçak sigara satışı yapan küçük çaplı toptancılara genel dağıtımını yaptıkları belirlenmesinin ardından operasyon düzenlendi. Yapılan takibin ardından operasyona start veren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, iş yerlerine yaptıkları operasyonlarda yaklaşık 19 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri iki ayrı araçta yaptıkları aramalarda da 5 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. F. B., G. D., H T., M. T., A. Y. gözaltına alınarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yapılan operasyonlarda toplam 24 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(SŞ)

19.01.2013 17:12:03 TSI

Editör: Wan Haber