Çorlu'da meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası her iki otomobilin sürücüsü de yaralanırken otomobillerden biri alev aldı.
Edinilen bilgilere kaza Çorlu Tekirdağ yolu Bülent Ecevit Bulvarı Kavşağında meydana geldi. Çorlu'dan Tekirdağ yönüne gitmekte olan A. A. yönetimindeki 59 FY 011 plakalı otomobil ile Tekirdağ yönünden Çorlu istikametine seyir halinde olan F. C. yönetimindeki 10 PV 956 plakalı otomobil Tekirdağ yolu Bülent Ecevit Bulvarı kavşağında kafa kafaya çarpıştı Kazada 59 FY 011 plakalı otomobil motor kısmından alev aldı.LPG'li olan otomobilin söndürülmesi için olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. Kısa sürede kaza mahalline ulaşan itfaiye ekipleri otomobildeki yangını söndürdü. LPG sızıntısı nedeniyle polis ve itfaiye ekiplerince çevrede güvenlik çemberi oluştururken, itfaiye ekipleri otomobilin LPG deposunu kontrol ederek gaz sızıntısı önlendi. Kaza sonrası her iki otomobilin sürücüsü de olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bülent Ecevit Bulvarı kavşağı girişinde Çorlu Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nce dubalama yöntemiyle oluşturulan yeni kavşaktaki keşmekeşliğin kazaya neden olduğunu öne süren görgü tanıkları Tekirdağ yolu Bülent Ecevit Bulvarı kavşağındaki sorunun çözülmesi için gerekli adımların bir an evvel atılması gerektiğini dile getirdiler.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlanırken, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Çorlu'da meydana gelen bir diğer trafik kazasında da 2 kişi yaralandı.
2 kişinin yaralanması ile sonuçlanan ikinci kazada Çorlu Tekirdağ yolu üzerinde meydana geldi. Karatepe Mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarlaya savrulan 34 FC 9975 plakalı otomobilde bulunan sürücü T.K. ile H.D. yaralandı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Kaza nedeniyle polis ekipleri bir süre yolda ki trafik akışını kontrollü sağladı. Otomobilin çekici vasıtasıyla kaldırılmasının ardından, yoldaki trafik akışı normale döndürüldü.
(SŞ )

30.01.2013 18:59:46 TSI

Editör: Wan Haber