Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (Çorlu KOM) ekipleri gerçekleştirdikleri uygulamalarda toplam 38 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. Ele geçirilen sigaralarla ilgili olarak 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre Çorlu'da kaçak sigarayla etkin ve kararlı bir şekilde mücadelesini sürdüren Çorlu KOM ekipleri durumundan şüphelendikleri bir otomobilden inen N.Ö. adlı şahsın poşetlerle sigara taşıdığını fark etti. N.Ö.'nün kaçak sigaraların kendisine ait olmadığını Şahpaz Köyü'nde yer alan bir depodan aldığını belirtmesinin ardından depoda arama yapan polis ekipleri 17 bin 500 paket kaçak sigara ele gerdi. Kaçak sigaralarla ilgili olarak N.Ö. ve İ.S. adlı şüpheliler Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Bir diğer olayda ise kaçak sigara bulundurulan depoyla ilgili olarak yapılan bir ihbarı değerlendiren Çorlu KOM ekipleri N.T.'ye ait depoda arama yaptı. Yapılan aramada toplam 20 bin 500 paket gümrük kaçağı sigaraya el konuldu. N.T. ifadesine başvurulmak üzere Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
(SŞ)

05.02.2013 20:05:42 TSI

Editör: Wan Haber