Çorlu Ortaokulu öğrencilerinden Esma Doğa Duran ve Yağmur Bolu katıldıkları Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası 9 yaş gurubunda Türkiye birinciliği ve Türkiye üçüncülüğü elde ettiler. Başarılı öğrenciler okul yöneticileri ile Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.
Çorlu temsilcisi olarak Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasına katılan Çorlu Ortaokulu öğrencilerinden Esma Doğa Duan Türkiye birincisi, Yağmur Bolu ise Türkiye üçüncüsü unvanlarını elde ettiler.
Okul yöneticileri ile birlikte Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ı makamında ziyaret eden başarılı öğrencilere Kaymakam Doğan ve Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş tarafından altın ve çeşitli hediyeler verildi.
Öğrencilerin bu başarısı ile gurur duyduklarını belirten Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan: "Türkiye Şampiyonasında Çorlu temsilcisi olarak yer alan ve hem okullarını hem de ilçemizi başarı ile temsil eden öğrencilerimiz 6 Mayıs 2013 tarihinde Yunanistan'da düzenlenecek olan Dünya Okullar Arası Satranç Şampiyonasında Milli Takım olarak Ülkemizi temsil edecekler. Öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
(SŞ)

18.02.2013 12:22:28 TSI

Editör: Wan Haber