Çorlu Müzik Derneği Avni Anıl Sanat Merkezinde eğitim gören çocuklar için yeni yıl kutlaması düzenlendi. Eğlenceye çocukların aileleri de katıldı.
Çorlu'da kurulu bulunan Çorlu Müzik Derneği'nin Emlak Konutları İş Merkezinde yer alan Avni Anıl Sanat Merkezinde eğitim gören çocuklar için yeni yıl partisi düzenlendi. Çalan müzik ve animatörler eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklar, yeni yıl coşkusunu yaşadılar.
Çorlu Müzik Derneği'nin, Güzel Sanatlar Lisesi hazırlık, şan ve ses eğitimi, piyano, gitar, keman, çello, klarnet, ud eğitimlerinin yanı sıra diğer müzik aletleri konusunda da eğitimler verdiği belirten dernek yöneticileri: "Kurslarımıza katılan çocuklarımız için yeni yıl kutlaması düzenledik. Çocukların yanı sıra ailelerinin de katıldığı bu etkinlikte çocuklar hem çalan müzik hem de animatörler eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Aileleri de çocukların bu coşkusuna ortak oldu" dediler.
Çocukların gönüllerince eğlendiği yeni yıl kutlamalarında Çorlu Müzik Derneği Avni Anıl Sanat Merkezi kursiyerleri de olan çocuklara önceden hazırlanan hediyeleri de takdim edildi.
(SŞ )

01.01.2013 17:49:23 TSI

Editör: Wan Haber