Çorlu İlçe Müftüsü Nazmi Söğüt 2013 yılı hac organizasyonuna ilişkin kayıtların başladığını söyledi. Müftü Söğüt 4 Şubat tarihinde başlayan müracaatların 22 Şubat 2013 tarihinde sona ereceğini belirtti.
2013 yılına ilişkin hac organizasyonu kayıtlarının devam ettiğini anımsatan Çorlu İlçe Müftüsü Nazmi Söğüt: 2013 yılı Hac Organizasyonuna katılmak isteyenlerle ilgili müracaatlar 4 Şubat tarihinde başladı, 22 Şubat 2013 tarihine kadar devam edecek.
Müracaat edecek olanlar www.hac.diyanet.gov.tr internet adresinden kendileri kayıt yapabilecekleri gibi www.hac.diyanet.gov.tr, www.corlumuftulugu.gov.tr linklerinden veya Çorlu İlçe Müftülüğümüzden alacakları formu açıklamalar doğrultusunda doldurarak başvurabilirler. 2013 yılı hac organizasyonunda yer almak isteyenler müftülüğümüze de müracaat edebilirler" dedi.
Müftü Söğüt, başvurular için nüfus cüzdan fotokopisi, Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Ziraat Bankası, Al-Baraka Türk, Bank Asya, Kuveyt Türk ya da Türkiye Finans bankalarından herhangi birine yatırılacak olan 15 TL'lik banka dekontu ve hac müracaat formu yeterli olacak" diye konuştu.
(SŞ)

05.02.2013 20:10:38 TSI

Editör: Wan Haber