Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (Çorlu KOM) ekipleri Çorlu'da bir evde yaptıkları aramalarda 20 paket bonzai maddesi ele geçirdi.
Edinilen bilgilere göre Çorlu'da uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların tespitine yönelik çalışmalar yapan Çorlu KOM ekipleri D. S. adlı şüphelinin ikamet ettiği evde, uyuşturucu madde bulundurduğu ve 1-2 gün içerisinde torbacılara pazarlayacağı şeklinde elde edilen bilgiler üzerine yapılan araştırmalar ve çalışmalarda şüphelinin olay yerinde bulunan 2 katlı ikametin alt katında ikamet ettiği üst katını ise uyuşturucu madde gizlemede zula olarak kullandığı, şahsın elinde İstanbul'dan temin ettiği yüklü miktarda uyuşturucu Bonzai maddesi bulunduğu,maddeleri yakın zamanda ilçede ve bilinen ilçede uyuşturucu satıcılarına satmak sureti ile elinden çıkartacağı şeklinde bilgiler elde edilmesi üzerine alınan arama kararının ardından D. S.'nin ikametinde arama yapıldı.
D.S.'nin ikameti ve üzerinde yapılan aramalarda naylon poşet içerisinde toplam 20 paket uyuşturucu Bonzai maddesi olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Yapılan aramada ayrıca içleri boşaltılmış 15 paket Bonzai maddesi paketleri olduğu değerlendirilen paketler ele geçirildi.
(SŞ)

08.02.2013 20:23:25 TSI

Editör: Wan Haber