Çorlu Kent Konseyi ile Çorlu Yaşlıları Koruma Derneği işbirliğiyle Çorlu Kızılay Derneği, Çorlu Şehir Kulübü Derneği ve Çevre Gönüllüleri Derneği'nin de katkılarıyla Çorlu Huzurevi'nde "2013'e Merhaba Gecesi" düzenlendi.
Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı İsmet Orta ve birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcisinin katıldığı gecenin açılış konuşmasını Ramadan Cesur yaptı. Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Huzurevi sakinlerinin yüzlerindeki mutluluğu daha önce görev yaptığı yerlerde görmediğini belirterek, buradaki vatandaşların çok mutlu olduğunu söyledi.
Çorlu Huzurevi Müdürü Erol Menekşe ve Çorlu Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı İsmet Orta'nın konuşmalarını yapmalarının ardından derneğe yardımda bulunan Ayten Kayrak Paker, Nevin Öztürk ve Sami Türkbay'a teşekkür plaketleri takdim edildi. Grup Akademi ve Grup Şapka'nın sahne aldığı gecede şiirler, şarkılar okundu ve oyunlar oynandı. Huzurevi sakinleri 2013'e girmenin mutluluğunu yaşadı. Çorlu'da sivil toplum örgütlerinin girişimiyle düzenlenen geceye Çorlu Huzurevi sakinlerinin yanı sıra, Tekirdağ Huzurevi sakinleri de misafir olarak katıldı. Pek çok duyarlı vatandaşın aileleri ile birlikte gelerek destek verdikleri görüldü. Yılbaşı eğlencesinin sonunda huzurevi yaşlılarına hediyeleri takdim edilerek mutlulukları paylaşıldı.
(SŞ )

01.01.2013 17:22:54 TSI

Editör: Wan Haber