Kış aylarından Ocak ayının yaşanmasına rağmen Çorlu'da yüzünü hissettiren güneş ve mevsim normallerinin üzerine çıkan hava sıcaklığı vatandaşların meydanları, oturma grupları ve bankları doldurmasına neden oldu. Cumhuriyet Meydanı, belediye binası önünde banklarda oturan vatandaşlar kış aylarında yüzünü ender gösteren güneşin keyfini çıkardı.
Ocak ayı olmasına rağmen son iki gündür artan hava sıcaklığı nedeniyle vatandaşlar soluğu cadde ve sokaklarda aldı. Cumhuriyet Meydanındaki bankları dolduran vatandaşlar, güneşin keyfini çıkardılar. Günün ilk yarısında güneşin etkisiyle vatandaşlar kahvehane önlerinde hem çayı içtiler hem de güneşin etkisini hissetiler.
Günün ikinci yarısında ise Çorlulular yağmur sürprizi ile karşılaştı. Aniden kararan hava, etkili olan rüzgar ve rüzgarın taşıdığı yağmur yüklü bulutlar Çorlu semalarını kapladı. Bir ara etkisini arttıran yağmur hava sıcaklığının da 8 ila 10 derece birden düşmesine neden oldu.
Meteorolojik tahminlere göre Çorlu Cumartesi ve Pazar günlerinin ilk yarısını yağmurlu Pazar günün ikinci yarısı ile Pazartesi günün ilk saatlerini kar yağışlı geçirecek. Kar yağışı Salı gününden itibaren etkisini yitirecek ve güneş yüzünü yeniden gösterecek.
(SŞ )

25.01.2013 17:24:26 TSI

Editör: Wan Haber