10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Tekirdağ Valiliği tarafından Çorlu'da organize edilen basınla buluşma toplantısında Çorlu Gazeteciler Derneği adına Başkan Zaim Erken, aynı zamanda 10 Ocak İdareciler günü olması nedeniyle Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'ya, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ve Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Yel'e günün anısına şilt takdim etti.
Tekirdağ Valiliği tarafından basınla buluşma toplantıları kapsamında Çorlu'da Silver Side Hotel'de düzenlenen toplantıda Çorlu Gazeteciler Derneği adına Başkan Zaim Erken, hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü hem de 10 Ocak İdareciler günü nedeniyle Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'ya, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ve Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Yel'e günün anısına şilt takdim etti.
Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Zaim Erken; "Ülkesine ve milletine hizmetten başka bir şey düşünmeyen ve Devletimizin önemli bir temel taşı olan Mülki İdare Amirleri, il ve ilçelerde Devleti ve Hükümeti temsil ederek, vatandaşların her türlü sorunlarını, taleplerini ve ihtiyaçlarını devlet adına tespit edip, çözüm üreten, ekonomik, sosyal ve kültürel çalışmalar yapan, halkın mutluluğu ve refahı uğruna hizmet eden toplumsal önder durumundadırlar. Mülki İdare Amirliği mesleği, spordan sağlığa, eğitimden kültüre, turizmden asayişe, diyanetten sosyal hizmetlere kadar pek çok birimi ilgilendiren, mesai kavramı olmayan, gece-gündüz, hafta içi-hafta sonu demeden, gelişen olaylara ve ihtiyaca göre yoğun çalışmayı gerektiren bir meslektir. Bu Yüzden de Tekirdağ Valimiz Ali Yerlikaya'ya ve Çorlu Kaymakamımız Hulusi Doğan'a hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü hem de 10 Ocak İdareciler günü nedeniyle günün anısına şilt takdim ettik. Onlar bizim günümüzü bizde idarecilerimizin gününü kutluyoruz" dedi.
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'da Çorlu Gazeteciler Derneği'ne ve Başkan Zaim Erken'e teşekkür ettiler.
(SŞ)

10.01.2013 20:14:38 TSI

Editör: Wan Haber