Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Tunca 2012 yılında, Çorlu esnafının 15 milyon TL'lik kredi kullandığını, kooperatif olarak bu kredilere kefalet ettiklerini söyledi.
2012 yılının Dünya Kooperatifçilik Yılı olarak kabul edildiğini anımsatan Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Tunca: "Dünya Kooperatifçilik yılı nedeniyle2012 yılı içinde gerek ülkemizde gerek dünyada kooperatifçilik hakkında toplantı ve konferanslar yapılarak daha iyi hizmet vermek için farklı teklifler ve düşünceler değerlendirildi" dedi.
Tunca: "Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak 2012 yılında 4 yıl vadeli 100 bin TL üst limitli kredilere kefalet ederek yıl sonu itibariyle plazmamızı 15 milyon TL'ye yükseltmiş bulunuyoruz. Bu başarılı çalışmalarda ilçemizde görev başladığından beri gerek kooperatifimize gerekse Esnaf ve Sanatkarımıza yapıcı desteğini esirgemeyen Halkbank Çorlu Şubesi Müdürümüz Aytaç Akbaş ve banka personeline teşekkür ediyorum. Değerli esnaf ve sanatkarlarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. 2013 yılının kooperatifimize esnaf ve sanatkârlarımıza ülkemize hayırlı, bereketli ve bol kazançlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
(SŞ )

29.01.2013 19:40:26 TSI

Editör: Wan Haber