Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, Çorlu'nun sporuna el attı. Çorluspor ruhunun yeniden canlanması ve kısa vade de Çorluspor'un kümede kalması için çalışmalara başladıklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan; "Çorlu için yeni bir oluşum içine gireceğiz. Teknik Direktörlüğe Sefa Davarcı getirildi. 10 futbolcu transfer ettik, Pazartesi günü lisansları çıkacak, antrenmanlar başladı" dedi.
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, Çorlu'nun sporuna el attı. Çorluspor'u kümede tutmak için çalışma başlatan Başkan Baysan ve Başkan Yardımcısı Çolpan çalışmalara başladı. Kısa vade de Çorluspor'un kümede kalması için çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını belirten Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan; "10 transfer gerçekleştirdik. Çorluspor Teknik Direktörlüğe de Sefa Davarcı getirildi" dedi.
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın her türlü destek için olur verdiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan; "Belediye Başkanımız Ünal Baysan'da çalışmaları yakından takip ediyor. Tesis anlamında Çorlu Belediyesi olarak her türlü şeyi yaptık. Altyapımız hazır, spor tesislerimiz hazır. Tesislerimiz var, koşullarımız uygun. Kısa vade de amacımız Çorluspor'u kümede bırakmak. Çorlu Belediyesi Çorlu'nun sporuna el attı" şeklinde konuştu.
10 transferin gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Çolpan; "Sultanköyspor'dan 4 transfer yaptık. Tansu, Zakir, Sercan ve Recep renklerimize katıldı. Silivri Fenerköyspor'dan Bahadır ve Cem, Çerkezköy Belediyespor'dan kaleci Sedat'ı getirdik. Tekirdağspor'dan Burçak Danış'ı renklerimize bağladık. Kapaklıspor'dan Ercan'ı ve İncirlispor'dan Ufuk'u getirdik. Pazartesi lisansları çıkacak. Antrenmanlarımız başladı. Moraller düzeldi, herkes çok hazır. Futbolcularımızın hepsi zaten hazır. Başarı için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Çorlu'ya geçmişte olduğu gibi o eski ruhu getirmek istediklerini söyleyen Başkan Yardımcısı Çolpan; "Yağmurluk, formalar, futbol topları alındı. Herkesin morali düzeldi, başarı için elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Yeni oluşumda Teknik Direktörlüğü Sefa Davarcı getirildi. Gelecek sezon için yeni projelerimiz var. Bu projemiz hayata geçtiği takdirde çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Önümüzdeki sezon Çorlu'daki 3 kulübümüzü toplayacağız. Yeni bir oluşum içine gireceğiz. Yeni bir isim altında ve tek bir çatı altında olmak istiyoruz. Bunun içinde diğer kulüplerimizle görüşeceğiz. Gençlerbirliği, Sanayispor ve Çorluspor'u tek bir çatı altında toplamak istiyoruz" dedi.
Çorlu'daki diğer kulüplerinde bu yeni oluşuma destek vermesini isteyen Başkan Yardımcısı Çolpan; "Çorlu'da spor için her türlü kompleksi yaptık. Bundan sonra da spor kulüplerimiz düşünecekler. Yaz sezonunda kısır çekişmeleri bırakacaklar ve tek çatı altında toplanacağız. Bizim amacımız bu, Çorlumuzun daha iyi yerlere gelmesi için hepimizin elinden gelen desteği vermesi gerekiyor" diye konuştu.
Çorlu'nun sporu için çalışmalara hızlı bir şekilde başlayan ve kısa sürede 10 futbolcu transfer ederek Teknik Direktörlüğe de Sefa Davarcı'nın gelmesini sağlayan Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan; "Tekirdağ yolu üzerindeki yeni stadımız 23 Nisan'da açılacak. Biz elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz, spora ve sporcuya verdiğimiz önem ortadır. Bu yeni oluşumda bizde destek veren esnafımıza, sanayicimize ve işadamlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
17 Şubat'ta General Basri Saran Stadyumu'nda oynanacak Çorluspor Veliköyspor maçına herkesi davet eden Oktay Çolpan; "Yeni ruhla, yeni kadroyla tüm Çorlu'daki futbol ve sporseverlerin takımına sahip çıkmasını bekliyoruz. 17 Şubat'ta saat 13:00'de oynanacak Çorluspor maçımıza Çorlu'daki futbolseverleri tribünde takımlarına sahip çıkmasını istiyoruz. Çorluspor maçımıza gencinden yaşlısına herkesi bekliyoruz" dedi.
(SŞ )

09.02.2013 17:13:55 TSI

Editör: Wan Haber