Aşkale Çomoğulları Derneği üyeleri, yemekte bir araya geldi.
Aşkale Çomoğulları Derneği Başkanı Yavuz Çomaklı yemekte yaptığı konuşmada, derneğin 2012 yılında kurulduğunu anımsatarak, her ay kaynaşmak ve beraberlikte güçlendirmek adına bir araya geldiklerini söyledi.
Çomaklı şunları söyledi: ''Erzurum ve Aşkale'deki üyelerimizi bir araya getirdik. Bu tip organizasyonlar, hem kaynaşmak hem de isitişare etmek adına bizim için yararlı oluyor. Derneğimiz ve ailemiz için çalışmalarımız gelecek günlerde de tüm hızıyla devam edecek."
Aşkale Çomoğulları Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Binali Çomaklı, çok kısa zamanda güzel işler yapıldığını söyleyerek, ''Hedefimiz Türkiye'nin değişik bölgelerinde ikamet eden Çomoğulları Ailesi mensuplarını biraraya getirmek. İnşallah bunu da baraşacağız" dedi.
Toplantıya katılan dernek üyeleri de, bir araya gelmelerini sağlayan organizasyonlardan memnun olduklarını ve aile nüfusunun fazla olmasından dolayı tanıyamadıkları akrabalarını bu sayede tanıdıklarını belirttiler.
(ERZ-AT-Y)

12.02.2013 09:47:41 TSI

Editör: Wan Haber