Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde açılan aile eğitimine katılan kursiyerler çocukları ile birlikte Sağlık ve Eğitim Vakfı (BİSEV) Huzurevi'ni ziyaret etti.
BİSEV Müdürü Filiz Harmancı, kurs öğretmeni Kevser İnan ile birlikte misafirlerini kapıda karşıladı. İnan, çocukların sosyal sorumluluk kazanmaları ve farklı ortamlara girmeleri için huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ettiklerini söyledi. 3-6 ve 12-18 yaş grubu eğitimi alan kursiyerlerin katıldıkları 14 haftalık eğitimde çocukla iletişim, kendini ifade etme, çocuğu hayata hazırlama gibi birçok önemli konuda bilgiler verildiğini belirten İnan, ocak ayı içerisinde ikinci dönem kursların açılacağını, kurslara kayıtların sürdüğünü belirtti.
Huzurevi Müdürü Harmancı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Harmancı, yaşlılar haftasında verilecek konserden de bahsederek, huzurevinde Biga Belediyesi Türk Sanat Müziği koro çalışmalarının şef Niyazi Sevinç nezaretinde devam ettiğini kaydetti. Çocuklar daha sonra yaşlıların ellerini öperek çeşitli hediyeler verdi.
(ST-GD-MŞ)

02.01.2013 17:42:24 TSI

Editör: Wan Haber