Kutup Yıldızı İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü üyesi bir grup çocuk, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'ı ziyaret ederek Mevlid Kandilini kutlayıp kandil simidi hediye etti.
Kulüp Genel Sekreteri Ümit Yazıcı önderliğindeki çocuklar, Başkan Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette çocuklar Başkan Yıldırım'ın peygamber efendimizin dünyaya teşrif ettiği gün olan Mevlid Kandilini kutladı.
Bugünün İslam alemi için mutlu bir gün olduğunu belirten Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, "Bu kutlu gün, inşallah rahmete, berekete ve sevgiye vesile olur" dedi. Başkan Yıldırım, çocuklara kandil simidi dağıtmalarının çok güzel bir davranış olduğunu söylerken, "İnşallah tüm çocuklara örnek olursunuz. Rabbim efendimizin doğduğu bu güzel gün nedeniyle dünyadaki zulüm altındaki tüm Müslümanların acılarını sonlandırsın. Mevlid Kandilinin ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Konuşmanın ardından bir çocuk Başkan Yıldırım'a kandil simidi hediye etti. Başkan Yıldırım da teşekkür ederek, çocukların kandilini kutladı.
(AÖ-Y)

23.01.2013 16:17:42 TSI

Editör: Wan Haber