Konak Belediyesi tarafından ilçede yaşayan 700 çocuk, izlenme rekorları kıran, İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) oyuncuları tarafından sahnelenen, Turkcell İletişim ve Teknoloji sponsorluğunda yerelleşen 'Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali'ni izleme fırsatını buldu.
İzfaş Atlas Pavyon'da gerçekleştirilen gösteride Mickey Mouse ve arkadaşları ve 'Küçük Deniz Kızı', 'Aladdin' ve Disney / Pixar'ın 'Oyuncak Hikayesi'nin yıldızları ve 25 yıldızdan fazla Disney karakteri miniklere renkli anlar yaşattı. Müzikleriyle, görselliğiyle, kostümleriyle çocuklara unutulmaz saatler yaşatan 'Mickey'nin Müzik Festivali' bu alanda bir ilk olarak büyük beğeni topladı.
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da çocuklarla birlikte bu eğlenceli ve sıra dışı gösteriyi seyretti. Çocuklara, oyunun yarı yıl tatili nedeniyle karne hediyesi olduğunu belirten Başkan Tartan, "Türkiye'de ilk kez gösterilen ve İzmir'e de gelen bu eğlence dolu dünyayı Konaklı çocukların da izlemesini istedim. Hakan amcalarından yavrularımıza karne hediyesi" dedi.
Koreografisi Madonnatarafından yapılan Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali'nde, Beyonce, C C Music Factory, Baha Men gibi yabancı sanatçıların yanı sıra; dünyada ilk defa Türkiye'de çok sevilen ünlü sanatçı Kenan Doğulu'nun 'Çakkıdı' şarkısı yer alıyor.
Gösteri 01-03 Şubat tarihlerinde de Mavişehir Karşıyaka Arena'da izleyenlerle buluşacak.
(AH-Y)

30.01.2013 09:57:56 TSI

Editör: Wan Haber