Fatih Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve farklı konseptiyle büyük hayran kitlesine ulaşan "Kapkara Show" oyunu miniklerden tam not aldı. Çocuklar karanlıkta fosforlu renklerle görsel bir şölene dönüşen masalsı oyunda doyasıya eğlendi.
Fatih Belediyesi, düzenlediği kültür sanat faaliyetleri kapsamında çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı. Oya Salman yönetiminde, farklı kurgusu ve fosforlu ışık gösterisiyle adeta görsel bir şölene dönen "Kapkara Show" adlı oyun miniklerden tam not aldı. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen oyunda yüzlerce çocuk birlikte doyasıya eğlendi. Anne ve babalarıyla birlikte gösteriyi izleyen minikler, oyunu çok beğendiklerini söyledi.
Oyunun yönetmeni Oya Salman, gördükleri ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "İzleyicilerimiz, çizgi film kıvamında, masal tadında 3D animasyonu canlı canlı bunu sahnede izleme keyfine eriyor. Kapkara Show tiyatrosuna bütün çocukları bekliyoruz. Biz arka planda ciddi keyif alıyoruz. Sanırım bu da onlara yansıyor. Onların enerjisiyle bizim ki birleşince ortaya çok güzel bir atmosfer çıkıyor" şeklinde konuştu.
Mustafa Bektaş ise, oyunlarını çeşitli yerlerde oynamaya devam edeceklerini belirterek, "Birçok kültür merkezinde oyunumuzu sergiliyoruz. Çeşitli illere de gittik. 12 kişilik bir ekiple çalışıyoruz. Yaparken eğleniyoruz. Seyircimizi de eğlendirdiğimizi düşünüyoruz" dedi.
(HÇ-ET-Y)

16.12.2012 16:18:43 TSI

Editör: Wan Haber