Cizre’de en işlek olan yola bırakılan şüpheli paket paniğe neden olurken, bomba imha uzmanları paketi fünye ile patlattı. 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde dört yol kavşağına bırakılan şüpheli paket, bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı.


Cizre’de gece saat 22..00 sularında şehir merkezine giden dört yol kavşağına bırakılan ve bomba süsü verilen şüpheli paket çevredekilere korku dolu dakikalar yaşattı.Vatandaşlar ve sürücüler tehlikye ve uyarılara rağmen paketin yanından geçerek yollarına devam etti.Çevredekilerin ihbarı üzerine polis harekete geçti.

 

Şüpheli paketin bulunduğu alanda zırhlı araçlarla güvenlik önlemi alan polis, yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları paket üzerinde ve çevresinde inceleme yaptıktan sonra şüpheli paketi fünye ile patlatarak etkisiz hale getirdi. Fünye ile patlatılan paketten boş çıkarken, çevredeki esnaf ve vatandaşlar da rahat bir nefes aldı. Paketin imha edilmesinin ardından yaklaşık yarım saat trafiğe kapanan yol tekrar ulaşıma açıldı.

Editör: Wan Haber