Yeni yönetim ile birlikte haftalık üye toplantılarına hız kazandıran ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Civan ve yönetim kurulu üyeleri Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Özer Göktepe',yi dernek ofisi toplantı salonunda konuk etti.
ÇİSAD ve NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi işbirliği adı altında gerçekleşen toplantıda, Prof. Dr. Özer Göktepe 1992 yılından bu zaman kadar fakültenin bünyesinde açılan bölümler, hızla artan personel ve öğrenci sayısı, alt yapı çalışmaları akademik faaliyetler, Mühendislik Fakültesindeki öğrencilerin bölgemizde bulunan sanayi ve sektörler ile imzalanan stajyer eğitim protokolü sektörlere verilen hizmetlerle alakalı olarak dernek yöneticilerine bilgiler verdi.
NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesinde açılan Teknopark ile ilgili de bilgiler veren Göktepe, ülke çapında yapmış oldukları araştırmaları ÇİSAD üyeleri ve misafirleri ile de paylaştı. Teknoparkların kuruluş hedefleri, amaçları, destekleri, ülkemizde bulunan mevcut durum, faaliyette olan Teknoloji Geliştirme Bölgeleri, firmalara yaratmış oldukları istihdam, ihracat, yabancı sermaye ve yatırımlarla ile ilgili de bilgiler aktardı.
Toplantı Prof. Dr. Özer Göktepe'nin sunumunun ardından karşılıklı soru cevap şeklinde devam ettirildi.
(SŞ )

25.01.2013 17:24:51 TSI

Editör: Wan Haber