Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü (GHSİM) Fatih Çintimar, kentte görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Çintimar, yayımladığı mesajda, basının kamu kurumları ve halk arasında bir köprü konumunda olduğunu bildirdi. Çintimar, "Basın yaptığı doğru ve tarafsız haberlerle kamuoyunu bilgilendirmekte, vatandaşlarla yöneticiler arasında bir köprü vazifesi kurmaktadır" dedi.
Medya çalışanlarının zor bir görevi ifa ettiğini belirten Çintimar, şöyle devam etti: "Basın mensubu olmak, sorumluluk ve özveri isteyen bir iştir. Zaman zaman zor koşullarda görevini yaparken aynı zamanda duygularını, hislerini katmadan doğru ve tarafsız bir habercilikle kamuoyunu aydınlatır. Bu durum herkesin kolaylıkla yapabileceği bir iş değildir. Tarafsızlık ve gazetecilik etiklerine bağlı kalarak her koşulda habercilik yapmak önemli bir ayrıcalıktır. Bu nedenle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün tüm basın mensuplarına hayırlı olmasını diler, çalışmalarını takdir eder, saygılar sunarım."
(ERZ-AT-Y)

10.01.2013 17:09:49 TSI

Editör: Wan Haber