Adana'da cinnet getiren bir şahıs, 1 yıl önce evlendiği eşinin boğazını mutfak bıçağı ile keserek öldürdükten sonra av tüfeği ile başına ateş ederek intihar etti.
Alınan bilgiye göre olay, bugün saat 14.00 sularında merkez Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi 2236 Sokak Huzur Apartmanı 3. katında meydana geldi. Evden silah sesi geldiğini duyan apartman sakinleri durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı kimse açmayınca çilingir çağırdı. Çilingir yardımı ile içeri giren polis, 23 yaşındaki İhsan Özkaya'nın oturma odasındaki cesedi ile karşılaştı. Başucunda el yazısı ile "Babama" başlıklı 3 sayfa mektup bulunan şahsın, av tüfeği ile intihar ettiği tespit edildi. Evde diğer odaları da araştıran polis ekipleri, mutfakta da Özkahya'nın eşi Cennet Özkahya'nın (22) yorganla örtülü vaziyette kanlar içinde buldu.
Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, boğazı kesilen ve vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak darbeleri bulunan genç kadının öldüğünü bildirdi.
İddiaya göre yaklaşık 1 yıl önce kaçarak evlenen çiftin aralarında yaşanan aldatma tartışmasından sonra şahsın cinnet getirdiği, eşini öldürdükten sonra av tüfeği ile başına ederek intihar ettiği ortaya çıktı.
Bir plastik fabrikasında çalışan eşi tarafından boğazlanarak öldürülen genç kadının 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.
İhsan Özkahya'nın annesi, babası ve kardeşleri, olay yerinde uzun süre ağlayıp gözyaşı döktü.
(FKE-AKL-Y)

14.12.2012 15:21:40 TSI

Editör: Wan Haber