Mersin'de bir kadının 2 yıl önce kaçarak evlendiği için küs olduğu kızı ile damadını barışmak için geldiği evde tabanca ile vurarak öldürmesi ve 1,5 yaşındaki torununu da yaralaması ile ilgili soruşturma sürüyor.
Siteler Mahallesi'nde meydana gelen olayın ardından Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alınan Meryem D.'nin (39) sorgulaması devam ederken, zanlının poliste verdiği ilk ifadesinde olay gecesi damadı ile tartıştığını, bu sırada sinirlerine hakim olamayarak yaklaşık 10 yıl önce satın almış olduğu ruhsatsız tabanca ile damadını, gelinini ve torununu vurduğunu söylediği öğrenildi. Ölen Ferdi Azrak'ın 'hırsızlık' suçundan arandığı da belirtilirken, çiftin bir gün önce İstanbul'dan Mersin'e anne Meryem D. ile barışmak için geldikleri öğrenildi.
Anneannesi tarafından başından tabanca ile vurularak ağır yaralanan ve Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören 7 aylık Berfin Azrak'ın sağlık durumunun ise ciddiyetini korudu bildirildi. Minik kızın tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği öğrenildi. Zanlı Meryem D.'nin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
(HSK-CC-Y)

11.02.2013 13:07:26 TSI

Editör: Wan Haber