1976 yılında faaliyete geçen ve ilk altı yıllık mezunlarını 1982 yılında veren Bursa Çınar Lisesi'nin özlemle beklenen pilav günü buluşması, kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.
Tüm dönemlerden yaklaşık 300 mezunun katılım gösterdiği "Bursa Çınar Lisesi Mezunları Pilav Günü" renkli görüntülere sahne oldu. Bursa Çınar Lisesi tarihinde geçmişten bu güne görev yapan idareciler ve öğretmenler adına mezunlar derneği kurucu kadrosu, Çınar Anadolu Lisesi Müdürü Ekrem Düvenci, Çınar Lisesi eski Müdürü Murat Çağlayan emekli idarecilerden Sıdıka İnaltekin, emekli öğretmenlerden Munise Kıymaç ve ilk mezunları temsilen 1982 mezunlarından Yılmaz Kılıç'a hediyelerini taktim etti.
Mezunlar derneği başkanı Ömer Erdinç, böyle bir organizasyona imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Derneğimizi kurarken, tüm mezun arkadaşlarımızın büyüklerimizin tek çatı altında toplamayı hedefledik. Mezun olmuş ve olacak olan tüm Çınar Liseliler adına somut faaliyetler gösterebilecek, projeler üretebilecek bir dernek olmasını amaçladık ve bugün mezunlar derneği olarak pilav günü buluşmaları ile Çınar Lisesi tarihinde bir ilke daha imza atmış olmanın büyük gururunu yaşadık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Pilav günü buluşması 1994 yılı mezunlarından müzisyen Ali Likoğlu'nun müzik dinletisi ile sona erdi.
(MA)

04.02.2013 14:20:45 TSI

Editör: Wan Haber