Edirnespor Gençlik Kulübü maçı hakkında basın açıklamasından bulunan Tekirdağspor Genel Koordinatörü Mehmet Ali Çınar, "Edirne maçının ilk 25 dakikasında kaçan penaltıya rağmen moral motivasyonumuzu kaybetmeden müthiş bir mücadele örneği sergiledik. Oyunun genelinde oyun disiplininden kopmayarak haklı bir üç puan aldığımızı düşünüyorum. Bize bu sevinci yaşatan futbolcu evlatlarımın alınlarından öpüyor, hepsini tek tek tebrik ediyorum." dedi.
Karşılaşmadan önce takım olarak büyük stres altında olduklarının da altını çizen Çınar: "Maçtan önce stresti bir ortam vardı. Bu durumdan altından kalkmak çok da kolay değildi; ancak biz takım olarak galip geleceğimize inanmıştık. Olası bir mağlubiyette puan farkı 10 olacaktı ve takıma olan inanç sarsılacaktı. Bu şartlarda maça hazırlandık. Bu şartlarda bizleri destekleyen başta başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.
Galibiyette taraftarın katkısını da göz ardı etmeyen Çınar, "Bu galibiyette taraftarımızın da desteğini unutmamamız lazım. Bizlere muhteşem bir görsel şölen yaşatarak destek verdiler. Umuyorum ki bundan sonrada bizlerin on ikinci gücü olarak tribündeki yerlerini alacaklar. Şuan ki puan durumuna baktığımızda 5 takımın şartları lig sonuna kadar mücadele etmeye uygun gibi gözüküyor. Bu mücadelede her takım puan kayıpları yaşayacaktır. Önemli olan sabır ve sakin davranışlar sergileyerek moral motivasyonumuzu kaybetmeden yolumuza devam etmemizdir." dedi.

18.12.2012 17:36:50 TSI

Editör: Wan Haber