Samsunspor Taraftarlar Derneği (Çılgınlar) görkemli bir açılış ile tekrar faaliyete geçti. Kurban kesilip meşalelerin yakıldığı açılışa Samsunspor kafilesi ve belediye başkanları da katıldı.
"Çılgınlar" olarak anılan Samsunspor Taraftarlar Derneği, 2 yıl aradan sonra tekrar faaliyete geçerek Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde açıldı. Açılışa İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Samsunsporlu yöneticiler, futbolcular, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Musa Bozkurt ve taraftarlar katıldı.
Açılış öncesi konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Taraftar derneğimizin ilk öncelikle Samsunspor'a, daha sonra da taraftarlara hayırlı olsun. Samsunspor Samsun'un bir markasıdır. Hepimiz için önemlidir. Samsunspor için yapılması gereken ne varsa bize aittir. Dolayısıyla bu şehrin spor takımıdır" dedi.
Samsunspor'un zor gününde de yanlarında olunması gerektiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Samsunspor bizim her şeyimiz. İyi günde iyiye sahip çıkmak çok kolay, ama zor günlerde zora sahip çıkmak zordur. Biz her şartlarda Samsunsporluluğunu taşıyarak buna sahip çıkmanın gayreti içinde olacağız. İnşallah bu kötü günleri aşıp, iyi günler gelecek. Bu hafta kendi evimizde oynayacağız Göztepe maçını da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
Konuşmasında futbolculara seslenen Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Göztepe maçını kazanın, tüm Samsun olarak birleşelim. Bu da bizim çıkışımız olur inşallah. Ocak ayında çok üzüldük. Taraftar bizlere inanıyor ve güveniyor. Sizde adınızı bu takımın unutulmazları arasına yazdırın" şeklinde konuştu.
Derneklerinin sonuna kadar Samsunspor'un arkasında olduğunun altını çizen Samsunspor Taraftarlar Derneği (Çılgınlar) Başkanı Engin Tatar, "İnşallah Göztepe maçını alırız. Biz tribünde görevimizi yapacağız. Futbolcularımızda sahada yapsınlar. Tek isteğimiz Samsunspor'un eski gücüne kavuşmasıdır" ifadelerini kullandı.
(GKH-SLH-Y)

25.01.2013 17:36:32 TSI

Editör: Wan Haber