İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Av. Burhaneddin Hakgüder ve beraberindeki heyet ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak ve bilim olimpiyatlarında başarı gösteren öğrencileri Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. (15.30-17.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in Azerbaycan ziyareti izleniyor. Çiçek, KEİPA 40. Genel Kurulu'na katılacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-İspanya IV. Hükümetlerarası Yüksek Düzeyli Zirvesi'ne katılacak.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Senegal Başbakanı Abdul Mbaye ile görüşecek. Arınç, konuk Başbakan onuruna Rixos Otel'de verilecek akşam yemeğine iştirak edecek. (19.30-20.00)

Meclis'te MHP, BDP ve CHP grupları toplanacak. (10.30-12.30-13.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Marriott Hotel'de düzenlenecek 'Çocuklara Yönelik Şiddet ile Mücadelede' konulu konferansa katılacak. (09.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Antalya Ticaret Sanayi Odası'nın geleneksel ödül törenine katılacak (16.30)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 21. Dünya Büyükler Karate Şampiyonası'nda 1 altın, 2 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplamda 6 madalya kazanarak genel klasmanda dünya dördüncüsü olan Karate Milli Takımı'nı kabul edecek. (13.30)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (10.00)


Rusya'da bir ressam yaşadığı binayı resim galerisine çevirdi. Girişinden çatısına kadar apartmanın tüm katlarını yağlı boya resimlerle süsleyen ressam, binayı kirletenleri engellemek için böyle bir yol izlediğini söyledi.

Suriye'de binlerce insanın ölümünden sorumlu tutulan Beşşar Esed'in kardeşi Mahir Esed'in, hayatta olduğu iddia ediliyor. Şam'da Ulusal Güvenlik Binası'na düzenlenen saldırıda Mahir Esed'in de öldüğü illeri sürülmüştü.


Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Tokatspor - Mersin İdmanyurdu, Altay - Kayseri Erciyesspor ve Galatasaray - Balıkesirspor karşı karşıya gelecek. (13.00-15.30-19.00)

Eski futbolcu Paskal Nouma, Vodafone Football Cup, "Şehrin İçin Oyna" etkinlikleri kapsamında Adana'da basın toplantısı düzenleyecek. (10.00) CİHAN

Editör: Wan Haber