Niğde, Çiftlik Halk Merkezi Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl Ulusal Ajans destekli başlatılan, Grundtvig Öğrenme Ortalıklığı Projesi kapsamında, "The Open Hand" projesinin ekibi Polonya'dan döndü.
Projenin 4. Toplantısı Polonya'nın Torun şehrinde gerçekleştirildi. Ev sahibi Polonya, İspanya ve Türkiye'den gelen misafirlerini ağırladı. Projenin konusu olan 'Stres Yönetimi' ile ilgili proje faaliyetleri gerçekleştirildi. Ev sahibi ülkenin okulu ziyaret edilerek eğitim sistemleri ve okul hayatları hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Projeyi geliştirmek için yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.
Gniewkowo yerel yönetimi ziyaret edildi. Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı ile Proje faaliyetleri ve ülkeler arası sosyal, kültürel ve eğitsel konular hakkında görüşmeler yapıldı. Proje faaliyetlerini gerçekleştiren katılımcılar ev sahibi Polonya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini görme imkanı buldular.
Polonya'dan dönen proje ekibi Çiftlik Kaymakamı Uğur Köroğlu'nu ziyaret ederek misafir ülkeden edinilen izlenimlerini anlattılar.
(YE-ZB)

26.12.2012 14:19:45 TSI

Editör: Wan Haber