Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Çiftlikköy Belediyespor'da teknik direktör İşcan Avşar'ın yerine Yalovaspor ve Altınova Belediyespor'da görev yapan Bayram Koçgündüz getirildi.
Sezon öncesinde Nejdet Toker ile yolların ayrılmasının ardından Bayram Koçgündüz ile flört eden Çiftlikköy Belediyespor yönetimi tecrübeli teknik adamla anlaşamamış ve İşcan Avşar ile anlaşmıştı. Geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda Termal Belediyespor'a yenilerek, liderin 4 puan gerisine düşen Çiftlikköy Belediyespor'da teknik patron İşcan Avşar ani bir kararla istifa etmişti. yönetim kurulu Bayram Koçgündüz'de karar kılarken, tecrübeli çalıştırıcı ile sezon sonuna kadar anlaşıldı.
Yalovaspor'un, 3. Lig'de mücadele ettiği dönemde yeşil kırmızılıları şampiyon yaparak 2. Lig'e yükselmesinde en büyük katkıyı sağlayan ve 2010-2011 sezonunda da Bölgesel Amatör Ligi'nde yer alan Altınova Belediyespor'u çalıştıran tecrübeli Bayram Koçgündüz ile çalışacak olmaktan mutlu olduklarını ifade eden Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Abdurrahman Tutuğ, "Yalova'nın başarılı antrenörlerinden Bayram Koçgündüz'le anlaştığımız için çok mutluyuz. Kendisinin tecrübeli oluşu tartışılmaz. Daha önce de Koçgündüz ile görüşmemiz vardı,ancak anlaşmak şimdi nasip oldu. Yeni teknik direktörümüz Bayram Koçgündüz, camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Ligde liderin 4 puan gerisine düştük diye bazıları bizim şampiyonluk yolundan uzaklaştığımızı düşünmüştür. Ancak böyle bir şey yok. Çiftlikköy Belediyespor olarak hala yarışın içindeyiz ve şampiyonluğun da en büyük adayıyız. Sezon sonunda herkes görecek ki bu ligin en iyisi Çiftlikköy Belediyespordur. Buna camiamız inanıyor" dedi.
(EB-MŞ)

07.02.2013 16:21:25 TSI

Editör: Wan Haber