Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Lig B Grubu'nda yer alan Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Mihrican Deviren, hafta sonunda 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup ettikleri Değirmendere maçı sonrasında rahat nefes aldıklarını söyledi.
Karşılaşma hakkında değerlendirmede bulunan Deviren, oyuncularının kendilerine inandıklarını ve kazandıklarını dile getirdi.
Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Lig B Grubu'nun 13.haftasında Kocaeli Değirmenderespor'u Atatürk Spor Salonu'nda konuk eden kırmızı siyahlı takım, setlerde 2-0 geriye düştüğü mücadelede 2-2'yi yakalamış ve tie breakteki muhteşem geri dönüşüyle zorlu müsabakayı 3-2 kazanmıştı. İnegöl yenilgisinin moral bozduğunu ifade eden Mihrican Deviren, Değirmendere karşısında alınan galibiyetin tüm takımı ve yöneticileri mutlu olduğunu ifade etti.
Değirmendere galibiyeti ile düşme potasından kurtulduklarını belirten Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Mihrican Deviren, "İnegöl müsabakasında rakibimize 3-0 mağlup olmuştuk. Bu mücadelenin ardından oyuncularımın morali bozulmuştu. Hafta içerisinde çok hırs yaptılar ve Değirmendere müsabakasına hazırlandılar. Ancak burada da istediğimiz başlangıcı yapamadık ve 2-0 geriye düştük. Sporcularımı en iyi şekilde motive etmeye çalıştım ve onlar da çok güzel bir geri dönüş yaparak 3-2 galip gelmemizi sağladı. Değirmendere karşısında inandık ve kazandık. Alınan bu galibiyetle küme düşme potasının üzerine çıktık ve rahat bir nefes almış olduk" dedi.
(EB-MŞ)

07.02.2013 16:27:11 TSI

Editör: Wan Haber