Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Aydın'da Çiftlik Muhasebe Veri Ağı Sistemi'ne katılan 21 işletme arasında sözleşme imzalandı.
22 Ocak 2009 tarihli ve 27118 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Çiftlik Muhasebe Veri Ağı Sistemine Aydın'dan dahil olan 21 işletme ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü arasında sözleşme imzalandı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Zeytin Toplantı Salonunda yapılan sözleşme törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan konu uzmanları Aykut Geren, Levent Saka, Murat Öztürk, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Adem Kaplan, Mühendisler Songül Çilingir, Memduh Toprak, A.Baki Keleş, Tekniker Kadir Gürpehlivan ve üreticiler katıldı.
Sözleşmelerin imzalanmasından önce Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, üreticilerle sohbet etti. Çiftlik Muhasebe Veri Ağı ile işletmelerde kayıtların daha düzenli olarak tutulmasının sağlanacağını belirten Köksal, işletmelerin kayıtlı hale gelerek ve büyüyerek ülke tarımı için çok faydalı olacağını ifade etti.
Konuşmaların ardından Çiftlik Muhasebe Veri Ağı Sistemine Aydın'dan dahil olan 21 işletme ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü arasında sözleşme imzalandı.
(MB-İK)

26.01.2013 12:55:47 TSI

Editör: Wan Haber