Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Didim Kadın Kolları partiye yeni katılan kadınların üyelik işlemini gerçekleştirerek rozet taktı. CHP Kadın Kolları Başkanı Sevgi Yorulmaz, "Örgütlü Toplum Bilinçli Toplumdur!" diyerek tüm vatandaşları CHP'ye davet etti.
CHP Didim İlçe Kadın Kolları tarafından her hafta gerçekleşen kadın kolları toplantısı bu hafta üye katılımı ile renklendi. Didim'e yeni yerleşen ve ilçede yaşarak siyasi tercihini CHP'den yana kullanan 10 kadına rozetleri partide düzenlenen tören ile takıldı.
CHP ilçe binasında düzenlenen törene; CHP'li Belediye Meclis Üyesi Şehriban Karakış, Didim Kadın Kolları Başkanı Sevgi Yorulmaz ve parti üyeleri üyelerinin katıldığı törende partiye yeni üye kaydı yapılan kadınlara rozetleri Belediye Meclis Üyesi Şehriban Karakış, Sevgi Yorulmaz ve partiye emeği geçen kadınlar tarafından takıldı.
Törende konuşan CHP Kadın Kolları Başkanı Sevgi Yorulmaz, partisine yeni katılımların sürdüğünü ve yeni üyelere yönelik zaman zaman rozet takma töreni düzenlediklerini belirterek "CHP Halkın partisidir ve halk iktidarında ülke sorunlarının çözüleceği partidir. Bu bilinçle ülkemizin içinde bulunduğu durumdan çıkışın adresi CHPdir. Örgütlü toplum bilinçli toplumdur şiarıyla hareket ederek, CHP çatısı altında kadın erkek demeden kenetlenecek ve Atatürk ilkeleri ışığında yurdumuzun her köşesini aydınlatacağız" dedi.
Didim Belediyesi İşbirliği ile 'Didim'i Yeşillendirme' Projelerinin de devam ettiğini belirten Yorulmaz "İlçemiz doğal güzelliği ile Türkiye'nin cennet köşelerinden bir parça bizlerde ev ve esnaf ziyaretlerimiz de çam fıstığı fidesi dağıtarak hem ilçemizin yeşilliğine katkı da bulunuyor hem de esnafımızla tanışmış ve sorunlarını öğrenmiş oluyoruz" dedi.
(HÇ-SK-İK)

15.02.2013 14:36:26 TSI

Editör: Wan Haber