AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'ın CHP'nin İzmir'de 30 ilçede önde olduğunu açıkladığı anketin sonuçlarını eleştirerek "Gökhan Günaydın hariçten gazel okumasın, CHP'nin korkusu boyunu aştı biraz yukarıya baksın" dedi.
AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'ın CHP'nin İzmir'de 30 ilçede önde olduğunu açıkladığı anketi oldukça komik bulduğunu belirtti. Söz konusu anketin sadece CHP teşkilatları ve üyeleri arasında yapılması halinde bile Günaydın'ın iddia ettiği sonucun bulunamayacağını savunan Aydın Şengül, şöyle konuştu: "Ben komedi gördüm de böylesini görmedim. CHP'lilerin sahneye koyduğu tiyatroyu ibretle izliyorum. Nasıl bir telaş içerisine düşmüşler, nasıl bir panik halindeler ki, uydurma anketlerle gündem oluşturma çabası içine giriyorlar."
İzmir'de, bir kaşık yağmur yağdığı zaman sokakların göle döndüğünü belirten Şengül, şunları söyledi: "Ulaşım sıkıntıları ortada, trafik keşmekeşi almış başını gitmiş, çarpık yapılaşmanın ve plansızlığın kentimizi getirdiği durum maruf, şimdi hangi sağlıklı akıl CHP'yi İzmir'de 30 ilçede birinci yapıyor onu anlamakta güçlük çekiyoruz. Zaten koskoca İzmir'de bir kişi böyle komik bir iddiayı ortaya süremedi, bu iş kala kala CHP'nin Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın'a kaldı. Gökhan Günaydın'a tavsiyem, İzmir'de particilik oynamayı bıraksın da, yıllardır ikamet ettiği, Milletvekili olarak temsil ettiği Ankara ile ilgilensin. Ankara'da dört yerel seçim geçti, CHP hepsinden mağlup çıktı. Gökhan Günaydın bu işleri çok biliyorsa ikamet ettiği şehirde, memleketinde partisine sahip çıksın. İzmir'de siyaset yapmak kolay değil, bu şehirde kimseye hariçten gazel okutmazlar, bunu iyi bilsin"
İzmir'de yıllardır yerel iktidar olan CHP'nin kente tek bir çivi bile çakmadığını, İzmir'i masallar ve hayali sözlerle yıllardır oyaladığını kaydeden AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmirlilerin artık CHP'ye 'yeter' diyeceğini söyledi.
CHP'nin İzmir'de Büyükşehir Belediyesi ve birçok ilçe belediyesini kaybedeceğini belirten Aydın Şengül, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunların yaptığını, mezarlıktan geçerken korkularını bastırmak için ıslık çalan çocuklar yapıyor. Bunların durumu budur, başka izah tarzı olamaz. CHP'nin kaybetme korkusu Gökhan Günaydın'ın boyunu aşmıştır, biraz yukarıya doğru baksın bunu görecek. İzmir artık hizmete susadı, İzmirliler artık yalanlara ve ideolojik siyasete geçit vermeyecek. İzmir artık milli değerlerimiz üzerinden istismar siyaseti yapanlara, başarısızlıklarına her zaman bir kılıf bulan yavuz hırsız misali siyasetçilere 'dur' diyecek. İzmir'i beceriksiz bir şekilde yöneten, güzelliği ile ün salan kentimizi çamur deryalarına gark eden CHP zihniyetine artık yol verme vakti geldi. İzmir'de eser siyaseti, kentin bütününe hizmet eden bütünleştirici hizmet siyaseti kazanacak. İzmirliler biraz daha sabretsin, beceriksiz yerel yöneticiler yalanlarını ve hilelerini de alıp gidecek. Bu çile son bulacak, İzmir mutlu olacak"
(HD-HO-Y)

11.12.2012 17:34:48 TSI

Editör: Wan Haber