Ödemiş'te geçtiğimiz günlerde açılan CHP Parti Okulu kapsamında parti üyeleri sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Daha önce Emirli köyünde yapılan etkinliğin ardından, pazar günü de Orhangazi köyünde, Parti Okulu'nun Laiklik grubu "Gülümseyen Gelecekler" adlı projeyi hayata geçirdi.
Proje kapsamında köy meydanında gün boyunca renkli etkinlikler düzenlenirken, ilçe merkezine 20 kilometre mesafedeki köyde yaşayan vatandaşlar doyasıya eğlendiler.
Laiklik grubu üyeleri Onur Bacak, Hamdi Halis, Özay Kaptan, Mehmet Türk, Fahri Sayat, Hasan Bilgi ve Gülcan Seven tarafından hazırlanan etkinliğe CHP İlçe Başkanı Mehmet Eriş, köy muhtarı Erdoğan Ünlü ve diğer partililer de katıldı.
Orhangazi köy meydanında sabah saatlerinden itibaren müzikli eğlence düzenlendi. Palyaçolar yaptıkları gösterilerle çocukları eğlendirdi ve onlara balon ve oyuncak başta olmak üzere çeşitli hediyeler verdi. Etkinlikte büyükler de unutulmadı, partililer köy halkına da hediyelerle sürpriz yaptı. Gün boyunca düzenlenen oyun ve yarışmalarla köy çocukları uzun zamandır hasret oldukları bir günü yaşadılar.
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Eriş, "Gülmeye her zamankinden çok ihtiyacımız var. Ülkemiz dolayısıyla bölgemiz zor günlerden geçiyor ve bugünlerde gülmek zor. Biraz olsun gülümsemek ve özellikle köylü çocuklarımıza umut saçmak adına Orhangazi köyümüzde halkımızla bir arada güzel bir gün yaşadık. Köylerde yaptığımız projelere ara vermeyeceğiz. Hem etkinliklerle, hem gezilerle köylerde yaşayan halkımızın her zaman yanında olacağız" diye konuştu.
(AG-ERG-Y)

15.01.2013 13:34:54 TSI

Editör: Wan Haber