CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, "Herkes bir iş yapıyorsa o işte doğrusuda eksiği de olmasından daha doğal bir şey yok. İktidarın doğru yaptıkları her şey için müteşekkiriz" dedi.
CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği'ni ziyaret ederek, ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. "Türkiye'de son 10 yıldır muhalefete muhalefet yapılmaya başlandı" diyen Milletvekili Yıldız, "Muhalefetin görevi, yürütmenin yaptıklarını doğrular varsa takdir ederek, eksiklikler varsa onları doğruya yöneltmek adına görevlidir. Bugüne kadar biz bunu yapmaya çalıştık. Son günlerde muhalefetin yaptıklarını değil, yapmadıklarını tartışıyoruz. Bu da halkımızın doğru bilgilenmesi konusunda ciddi bir eksiklik oluşturuyor. Bu da ülkenin şekillenmesinde ciddi sorunları üzerimize yük olarak getiriyor. Bugün toplumumuzun ekonomik sıkıntılarını, özgürlük ve yaşam anlamındaki sıkıntıları biliyoruz. Toplumun tüm kesimiyle görüşüyoruz. Halka doğruları iletebilmemiz için basına çok ciddi görev düşüyor" şeklinde konuştu.
Türkiye'de terörün bitmesi için iktidara her türlü desteği verdiklerini kaydeden Milletvekili Yıldız şöyle devam etti: "En son Başbakan'ın İmralı görüşme konusundaki tavrını duyunca hepimizin bu konudaki duyarlılığımızı bilmeyen yok. Başbakan bir adım attı. Genel Başkanımız çıktı 'Ben bu konuda her türlü krediyi veriyorum' dedi. Başbakan'ın verdiği cevabı da hep beraber dinledik. 'Sen kimsin bana kredi vereceksin' diye bir kelime kullandı. Benim bir lafım var. Başbakan büyük ama ondan büyük Allah var. Herkes bir iş yapıyorsa o işte doğrusu da eksiği de fazlası da olmasından daha doğal bir şey yok. İktidarın doğru yaptıkları her şey için müteşekkiriz."
(RCP-SLH-Y)

31.01.2013 15:28:48 TSI

Editör: Wan Haber