CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'un kendisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.
CHP Milletvekili Tanju Özcan, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'un kendisine yönelik, "Kendisine mecliste yer olmadığını anladı. O yüzden Bolu Belediye Başkanlığı hevesi yeniden canlandı" sözlerine cevap verdi. Özcan, "Eğer Ali Bey benim performansımı iyi değerlendirebilseydi Meclis'te ne kadar kendimden söz ettirdiğimi, gerek Bolu gerekse ülke sorunları için verdiğim soru önergeleri, araştırma önergeleri, kanun teklifleri ile TBMM'ye çok kısa bir sürede uyum sağladığımı anlayabilirdi" dedi.
"Bir diğer gözlem olarak haftanın 3 günü Ankara'da, 4 günü Bolu'da bulunmamı bu tezine temel olarak göstermektedir" diyen Özcan, "Bir Bolulu olarak elbette ki hem seçim bölgem olarak hem de doğup büyüdüğüm yer olan Bolu'da Meclis çalışmalarım dışında bulunmam gayet normal olarak karşılanması gerekir. Fakat kendisinin hala yeterince Bolulu olamaması münasebetiyle bunu anlamamasını normal karşılamaktayım. Cumhuriyet Halk Partili tüm üyelerimize ve seçmenimize buradan sesleniyorum, 2014 yılı Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimlere aday olmayacağımı, partimin adayının yanında olacağımı tüm kamuoyunun bilmesini isterim" dedi.
(UU-Eİ-ÖZ-Y)

13.02.2013 18:55:52 TSI

Editör: Wan Haber