CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Adapazarı İlçe Başkanı Nazmi Yıldırım ve İlçe Yönetimi eşliğinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Özkoç, ziyaret turuna sebze halinden başladı. Esnafın sorunlarını dinleyen Özkoç, çözüm için yapılması gerekenler konusunda fikir aldı. Esnaf, yapılması düşünülen yeni sebze halinin bir an önce yapımına başlanması gerektiğini belirtirken mevcut halin pazara sağlayacağı hizmet için altyapının yetersizliği sebep gösterildi.
Sorunlarla alakalı olarak Özkoç, diğer milletvekili arkadaşlarına durumu bildireceğini, çözüm için gereken girişimleri başlatacağını belirtti. Engin Özkoç, "TOKİ, Türkiye'nin bir çok yerinde bu tarz istekler sebebiyle görevlendirilebiliyor. Hal probleminin çözülmesi için, TOKİ ile bir iş birliği sağlanıp, sorun giderilebilir" dedi. Özkoç daha sonra Patates Haline geçerek esnafla buluştu.
Patates Hali ziyaretlerinin ardından Makine Mühendisleri Odası'nın daveti üzerine bir ziyaret gerçekleştirilerek, Sapanca İlçe Kadın Kolları'nın kahvaltılı toplantısına geçildi. Kahvaltıda çok sayıda kadınla bir araya gelen Özkoç, kadınların siyasetteki önemine değinerek Sapanca Belediye'sini almak için kadınların çalışmalarının çok kıymetli olduğunu belirtti. Özkoç, Balbalı Köyü, Alandüzü Mahallesi ve Karapınar Köyü'nde de ziyaretlerde bulundu.
Alandüzü'nde kahvehane toplantılarına katılan Özkoç, Tarım ve hayvancılık konusunda köylülerin sorunları gibi ülke genelinde yaşanan problemlere değindi. Özkoç, kahvehane ziyaretlerinin ardından aile ziyaretleri de gerçekleştirildi.
(SC-İÇ)

04.02.2013 11:28:56 TSI

Editör: Wan Haber