Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, Milli Egemenlik Ortaokulu'nu ziyaret ederek okul yönetimi, Okul Aile Birliği ve öğrencilerle sohbet etti. Milli Egemenlik Ortaokulu'na 9 derslikli ek bina yapılmasına ilişkin projenin de Milli Eğitim Bakanlığı'nca onaylandığı öğrenildi.
CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, okul öğrencilerinin ve Okul Aile Birliği üyelerinden Bayram Altaş'ın daveti üzerine Milli Egemenlik Ortaokulu'nu ziyaret etti. Okul Müdürü Salim Ateş, Okul Aile Birliği Başkanı Nurcan Türker, Öğrenci Birliği Başkanı Buse Çıldır'ın da yer aldığı ziyarette Öz'e okulun taleplerini içeren bir dosya verildi.
Ziyarette konuşan CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz "Bizler her şeyden önce Türkiye'nin milletvekiliyiz. Ama, önceliğimiz tabiî ki bölgemiz ve Manisa. Bu kapsamda Manisa ve ilçelerinde ziyaretlerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın esnaflarımızın sorunlarını dinliyor, elimizden geldiği ölçüde çözüm yolları arıyoruz. Amacımız Manisa'ya hizmettir" dedi.

OKUL MÜDÜRÜ ATEŞ, DOSYA VERDİ
Milli Egemenlik Ortaokulu Müdürü Salim Ateş ise, ziyaretten duyduğumu memnuniyeti dile getirerek CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz'e ilgisinden dolayı teşekkür etti. Okul hakkında bilgi veren Ateş, öncelikli olarak ek dersliğe ihtiyaç duyduklarını okul bahçesine 9 derslikli bir ek bina yapılması için girişimlerde bulunulduğunu söyledi. Ateş, ek bina ile ilgili konunun Manisa Valiliği'nce onaylandığını ve dosyanın da Milli Eğitim Bakanlığı'na sunulduğunu kaydetti.

MANİSA'YA 6 MİLYON LİRA ÖDENEK GÖNDERİLDİ
CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ise, "Manisa İl Genel Meclisi'ne 6 milyon lira ödenek gönderildi. Edindiğimiz bilgiye göre de bu ödeneğin 3 milyon lirası eğitim harcamalarında kullanılacak. Okulun çatı aktarımı, otomatik kalorifer kazanı gibi başlıca ihtiyaçlarınızın bu ödenekten temin edilmesi için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Öz ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Milli Egemenlik Ortaokulu'na yapılacak olan 9 derslikli ek binaya onay verdiğini de müjdeledi. Öz, söz konusu ödeneğin Manisa'ya gönderildiğini ve proje çalışmalarına da kısa süre içerisinde başlanacağını belirtti.
(ES-ERG-Y)

21.01.2013 11:44:41 TSI

Editör: Wan Haber