Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, hafta sonunda Salihli'nin köylerini ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Öz, gerek yerel makamlarda, gerekse Ankara'da çözüm yollarını sonuna dek arayacağı sözünü verdi.
Köy ziyaretleri kapsamında sırasıyla; Yeşilova, Mevlütlü ve Hacılı köylerini ziyaret eden Sakine Öz, kalabalık bir yurttaş topluluğu tarafından karşılandı. Milletvekili Öz, tüm köylerin altyapı sorunlarından şikayetçi oldukları ziyaretinde, özellikle yolların bozukluğunu tespit ederek, köylere yeterince parke taşı dağıtılmadığı yönündeki talepleri yerel makamlara ve Ankara'ya taşıyacağını söyledi.
Ziyaretinin ilk durağında Yeşilova Köyü'ne gelen Sakine Öz, Yeşilova'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti, hemşerilerine Ankara'da yürüttüğü çalışmalardan bahsetti. Milletvekili Öz, Manisa'nın ve Salihli'nin temel sorunlarına kalıcı çözüm getirmeyecek, göz boyamaktan başka bir işe yaramayacak, köylerin daha az hizmet alıp daha çok vergiye bağlanacakları yeni büyükşehir belediye yasasının halkın yararına işletilmeyeceğini savundu.
Sakine Öz, mevcut haliyle, köylerin yeterli ve eşit hizmet alamadığı, iktidara ya da büyükşehir belediyesine oy vermeyen köy sakinlerinin adeta cezalandırıldığı bir ortamda, büyükşehir yasasının hizmetleri iyice aksatacağını belirtti.
(ES-ERG-Y)

17.01.2013 13:38:04 TSI

Editör: Wan Haber