Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Çorlu Vergi Dairesi ve Çorlu Sosyal Güvenlik Kurumu'na ziyarette bulundu.
Köprülü; Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın ekonomik kalkınmaya katkı sunan önemli bir kurum olduğunu vurguladı. Muhasebenin ekonomik hayatın ayrılmaz bir parçası olduğunu belirten Köprülü, muhasebe mesleğinin kamu yararına hizmet vermesi gerektiğini ve topluma karşı sorumluluk duygusunun gelişmiş olmasının önemli bir faktör olduğunu ifade etti. Köprülü, burada yaptığı ziyaretin ardından Çorlu Vergi Dairesini ziyaret etti.
Vergi Dairesinin toplumsal refahın artırılmasına destek sağladığını belirten CHP'li Köprülü, Vergi Dairesinin mükellefe kaliteli hizmet sunmak gibi bir misyonu olduğunu ifade etti.
Çorlu ziyaretleri kapsamında son olarak Çorlu Güvenlik Kurumu'na da giden Köprülü kurumlarda yaptığı ziyaret çerçevesinde personel ile de görüşerek ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Çorlu'nun birçok ilden daha büyük olduğunu ve bu koşullarda çok az bir personelle kaliteli hizmet vermeye çalıştıklarını dolayısıyla da bu kurumlara teşekkür ettiğini belirtti.
(SŞ)

05.02.2013 20:07:44 TSI

Editör: Wan Haber