Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Kadın Kolları Teşkilatı, kent merkezinde maddi olanakları kısıtlı ailelere giyim yardımında bulundu.
CHP Kadın Kolları tarafından Türkiye'nin tüm illerinde başlatılan yardım seferberliğinde toplanan giyim malzemeleri, Saniye Rastgeldi başkanlığındaki Kadın Kolları Başkanı Urfa İl Teşkilatı tarafından önceden belirlenen ailelere dağıtıldı. İlk olarak il merkezi ve ilçelerde toplam 50 aileye ulaşılırken, İl Kadın Kolları Başkanı Saniye Rastgeldi'nin katıldığı dağıtımın ilk durağı Kamberiey Mahallesi'nde bir ev oldu.
Ev sakinleri ile görüşen Başkan Rastgeldi özellikle çocuk eğitimine değinerek okullaşma oranının daha da arttırılması için anne babaların daha da duyarlı olmasını istedi. Rastgeldi, "Partimiz Kadın Kolları tarafından Türkiye'nin dört bir tarafında yapılan yardım dağıtımının Urfa ayağında çocuklarımızı sevindirdiğimiz için bizlerde çok mutlu olduk. İl merkezi ve ilçelerdeki yardım dağıtımımız önümüzdeki günlerde de sürecektir. Biz özellikle bu bölgede eğitime büyük önem veriyoruz. Ziyaret ettiğimiz ailelerden çocukların okullaşması ile ilgili her türlü fedakarlığın yapılmasını istiyor ve böylelikle daha aydınlık bir Türkiye'yi oluşturabileceğimizi aktarıyoruz. Ben parti kadın kolları üye arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı daha yoğun bir şekilde sürdürmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.
(MUD-Y)

24.01.2013 11:11:26 TSI

Editör: Wan Haber