CHP Saruhanlı Kadın Kolları Başkanlığı'nın, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan önderliğinde başlatılan "7 ayda 7 bölge" projesi kapsamında ilçede yerel seçim startı verdiği bildirildi.
CHP Saruhanlı Kadın Kolları Başkanı Ayfen Yavaş, parti binasında yaptığı açıklamada "Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız" dedi. Hedeflerinin seçimlerin iki ana unsuru olan kadın ile sandığı bir araya getirecek bir çalışmayı en etkin biçimde gerçekleştirmek olduğunu ifade eden Yavaş şunları söyledi; "Hedef kadın birliği, kadın dayanışması ile her ilçeye her ile yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı dikmektir. Türkiye'nin dört bir yanında, bugün; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda yürümekten onur duyan Cumhuriyet Halk Partisi'nin tüm il, ilçe kadın kollarının başkanları ve kadın kollarımız ile birlikte tek ses, tek yürek oluyoruz. Tüm ilçeler, 'Yerel seçimlere giderken, 7 ayda ilçeler' çalışmamızı başlatıyoruz. Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız." İlçedeki kadınları Cumhuriyet Halk Partisi'ne davet eden Yavaş, sözlerini şu ifadelerle son verdi; "Çalışmalarımız boyunca ana vurgumuz eşit temsil, eşit katılım talebimizi arttırmak, kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimiz olacak. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç, yek yürek olmaya ihtiyaç var. Bu güç Anadolu'nun kadınlardan gelecek ve mutlaka başaracağız."
CHP İlçe binasındaki basın toplantısına İlçe Başkanı Muharrem Ekici, İl Genel Meclisi Üyesi Şaban Bitirgeç ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
(SD-ERG-Y)

16.01.2013 13:29:41 TSI

Editör: Wan Haber